Cadeaus

De Beste Black Friday Deals

black friday kortingen 2019

Laatste update op: 23 juni 2022 Black Friday valt ieder jaar op de dag na Thanksgiving. Thanksgiving is altijd de 4e donderdag in november. Komend jaar (2020) valt Black Friday op 27 november. Op maandag 30 november volgt dan nog Cyber Monday. Thanksgiving valt dan op 26 november.

Op deze pagina gaan we ook in 2020 de beste Black Friday aanbiedingen verzamelen en zo de beste deals op TV's, laptops en onder meer lifestyle, beauty en fashion op deze speciale pagina hier uitlichten. In de loop van november wordt elk jaar langzaam maar zeker meer duidelijk over de specifieke aanbiedingen van webshops waarmee ze gaan stunten tijdens Black Friday. In dit artikel en op deze pagina proberen we je daar zodra de dag dichter bij komt van op de hoogte te houden.

Onder meer bol.com, Coolblue, Mediamarkt en Wehkamp pakken getrouwelijk flink uit tijdens deze groot geworden sale.

Tips om veel voordeel te pakken:

Stappenplan voor de beste deals en hoogste korting tijdens Black Friday

Tips om Black Friday als een echte kortingsjager te benaderen:

 1. Een goede voorbereiding: Dit kan via Tech blogs bijvoorbeeld tweakers.net.
 2. Koop weinig tot niets in de twee maanden voor Black Friday. Het kopen van alles waar een stekker in kan, wacht daar lekker mee.
 3. Maak een lijstje met artikelen die je nodig hebt, het liefst op tijd. Zorg dus dat je niet op Black Friday allerhande zaken koopt die je niet nodig hebt.
 4. Schrijf je in op de nieuwsbrieven van grote webshops, grote kortingscode websites en tech blogs.
 5. Bekijk gedurende de Black Friday week de actiepagina's van de webshops, houd ook de blog artikelen van Tweakers in de gaten maar vergeet ook echt niet een pepper forum bijvoorbeeld.
 6. Houd kortingscodes in de gaten, vooral het weekend na Black Friday komen deze kortingscodes vaak in de omloop.
 7. Inkoppen die deals en koop alle artikelen met hoge korting!

Bedenk ook dat je wat meer geduld zult moeten hebben dan normaal. Verzending en levering zal wat langer duren omdat webshops het vreselijk druk hebben tijdens en na Black Friday.

Welke sites moet je verder in de gaten houden om de beste Black Friday deals uit het vuur te slepen?

 • nl.pepper.com – Een aanbiedingswebsite met kortingscodes, user based content (dus gebruikers kunnen hier ook deals toevoegen) en feeds die alle aanbiedingen van de partijen die wij hierboven ook noemen geïndexeerd hebben.
 • Tweakers.net – vooral deze pagina – boordevol kortingen en de metingen van de deals worden al gemeten vanaf juni! Let wel: De pagina oogt bijzonder onoverzichtelijk en de grootste prijsdalers  zijn vaak niet het meest interessant! Veel interessanter zijn artikelen die vaak verkocht worden met onverwachte kortingsdeals.
 • Black Friday Nederland – Op deze portal vind je een overzicht van enkele shops die meedoen met periode en links naar de pagina's met alle deals erop.
 • Kortingscode.nl – Een site met veel kortingscodes is handig om in de gaten te houden gedurende dit soort periodes. Ook hebben ze een speciale Black Friday Pagina met alle grotere kortingen en kortingscodes die er te vinden zijn.

 

Ontdek meer
CadeausElektronicaHobby

De beste spelcomputer

CadeausElektronica

Kerstverlichting slim maken? Onze tips!

Cadeaus

De Beste Kerstcadeaus voor Vaders

CadeausElektronica

De Beste Cyber Monday Aanbiedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *