Cadeaus

De Beste Kerstcadeaus voor Vaders

beste kerstcadeaus voor vaders

Laatste update op: 23 juni 2022 Afgelopen weekend heeft in menig woonkamer de kerstboom weer een plekje bemachtigd. De kerstdagen staan weer om de hoek: tijd om op zoek te gaan naar de leukste kerstcadeaus voor familie en vrienden. Bij Alstu! helpen we je vanaf vandaag ook bij het vinden van de beste cadeaus. We trappen af met een gids voor de beste kerstcadeaus voor vaders. Geitenwollen sokken of een foute kersttrui? Nee, dat kan beter: check onze favoriete kerstcadeaus voor vaders op een rij!

Een creditcardhouder

figuretta rfid creditcard houderFiguretta RFID creditcardhouder (€ 21,99 op het moment van schrijven)

Onmisbaar voor je vader: een creditcardhouder, waar meerdere pasjes in kunnen. Door het handige kliksysteem van deze Figuretta RFID creditcardhouder heb je in één oogopslag de juiste pas gevonden. Deze creditcardhouder biedt plaats voor zes pasjes en is uitgevoerd in aluminium, waardoor hij zowel sterk als licht is. Dankzij de goede bescherming zijn je pasjes beschermt tegen RFID scanners.

Een speciaalbierpakket

speciale bieren geschenkset

Speciale bieren geschenkverpakking (€ 10,49 op het moment van schrijven)

Welke vader maak je niet gelukkig met een heerlijk biertje? In dit speciale bieren pakket ontdek je vijf verschillende speciaalbieren, van Blond tot IPA en van licht tot zwaar bier. Op de avond zelf een biertje voorschotelen aan je vader die met de auto is? Dan kun je ook een kijkje nemen bij het beste alcoholvrije bier op dit moment.

Vrolijke sokken

happy socks

Happy Socks Big Dot Special Giftbox (€ 24,95 op het moment van schrijven)

Daarnet benoemden we al dat we betere cadeaus kunnen bedenken dan geitenwollen sokken. Namelijk: vrolijk gekleurde sokken! Een merk wat er tussenuit springt op het gebied van opvallende sokken is Happy Socks. Hoewel dit sokkenmerk ook varianten heeft met hamburgers en frietjes, hebben we met het oog op kerstcadeaus voor vaders wat minder gewaagde varianten geselecteerd: de Big Dot Special giftbox. Vier opvallende sokken.

Een kleine, maar krachtige zaklamp

maglite mini

MacLite USA Mini AA (€ 23,04 op het moment van schrijven)

Er zijn natuurlijk ook cadeaus waar je altijd punten mee scoort. Een zaklamp is hier een goed voorbeeld van. Om een beetje binnen de perken te blijven qua budget, maar ook niet in te leveren op de kwaliteit van de zaklamp, hebben we deze MacLite Mini als favoriet bestempeld. Deze kleine zaklamp werkt op twee AA batterijen en wordt geleverd in een kunststof cassette. Hij is verkrijgbaar in allerlei kleuren, maar zwart is toch wel onze favoriet (het is en blijft een Maclite).

Draadloze koptelefoon

jbl draadloze koptelefoon

JBL T460BT Draadloze On-Ear koptelefoon (€ 34,99 op het moment van schrijven)

Een koptelefoon is ook groen licht voor onder de kerstboom voor je vader. In onze ogen is het slim om te kijken naar een draadloze variant (via Bluetooth), gezien dit voor praktisch alle apparaten een geschikte koptelefoon kan zijn. Wij vinden de JBL T460BT een aanrader als kerstcadeau voor vaders, gezien de prijs niet enorm hoog is, maar de kwaliteit daarentegen enorm goed is. Bij Bol.com scoort deze koptelefoon een 4.4/5.0 op basis van bijna 400 reviews. Heb je een groter budget? Dan raden we je aan om ook ons onderzoek naar de beste koptelefoon onder de 50 euro te checken.

Eerste stappen naar een slimme woning

philips hue smart plug

Philips Hue Smart Plug ( € 29,95 op het moment van schrijven)

Laat je vader kennismaken met de voordelen van een smart home met behulp van een slimme stekker. Een slimme stekker maakt het mogelijk om aangesloten apparaten middels je smartphone of tablet aan te kunnen sturen. Een goed begin van een slimme woning begint in veel gevallen met zo'n smart plug, waarna je uit kan breiden met slimme lampen en andere smart home apparaten. Deze slimme stekker van Philips Hue is compatibel met veel andere smart home merken en een basisstation is niet vereist. Hiermee zijn er geen additionele aankopen nodig om ervan te kunnen genieten én is deze toekomstbestendig. Wij lichtten deze smart plug ook uit in de gids voor beste smart home producten onder de 50 euro.

 

Ontdek meer
CadeausElektronicaHobby

De beste spelcomputer

CadeausElektronica

Kerstverlichting slim maken? Onze tips!

CadeausElektronica

De Beste Cyber Monday Aanbiedingen

Cadeaus

De Beste Black Friday Deals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *