CadeausElektronica

De Beste Cyber Monday Aanbiedingen

cyber monday aanbiedingen

Laatste update op: 23 juni 2022 Cyber Monday volgt traditiegetrouw Black Friday op. Op deze maandag kun je veel korting scoren op allerlei artikelen. In feite is het gewoon een verlenging van Black Friday: een extra dag met veel aanbiedingen. Vanwege het feit dat honderden webshops schreeuwen met korting en allen beweren de beste Cyber Monday aanbiedingen te hebben, hebben we besloten om wat overzicht te bieden in deze online-jungle.

Waar vind je Cyber Monday aanbiedingen?

Heel veel webshops trekken de deals van Black Friday door, en gaan op zondagavond en maandag over tot Cyber Monday communicatie. Dit is met name terug te vinden bij de grotere webshops als bol.com (deze communiceert het wel als Cyber Weekend), Mediamarkt en Coolblue.

cyber weekend bij bol.com

Bij Bol.com is er Cyber Weekend, waar je met name korting op elektronica kunt scoren.

Cyber Weekend bij bol.com

Bij bol.com is er Cyber Weekend. Zoals je in bovenstaande foto kunt zien, waren de deals met name gericht op elektronica, hoe dat komend jaar zit weten we natuurlijk nog niet, maar afgelopen jaar waren het met name aanbiedingen voor de volgende producten:

  • Laptops (Tip: check hier ons onderzoek naar de beste Chromebook)
  • Smartwatches
  • Koptelefoons
  • Smart TV's
  • Speakers
  • Wasmachines

Ook voor je smart home kun je veel aanbiedingen ontdekken: zo zijn er vaak Google Smart Speakers in de aanbiedingen. Wil je meer weten over dit soort producten bekijk dan ook ons onderzoek naar de beste smart home producten.

cyber monday mediamarkt

Tot en met maandag korting bij Mediamarkt

Een ander opvallende webshop met veel Cyber Monday aanbiedingen is Mediamarkt, Mediamarkt pakt altijd groots uit met Black Friday en Cyber Monday. Afgelopen jaar kon je hier ook weer top aanbiedingen vinden, als je maar even goed zoekt.

Coolblue: veel korting op elektronica

Bij Coolblue zijn de Cyber Monday aanbiedingen met name gericht op elektronica. Afgelopen jaar koos de glimlachmakende-webshop voor een andere strategie dan de jaren ervoor: ‘Beginbaas' Pieter Zwart kondigde vorige week maandag aan al te starten met de Black Friday aanbiedingen, ook op Cyber Monday waren er nog wat interessante aanbiedingen. Volgens de shop zorgt dit onder andere voor minder logistieke problemen. Wel geldt er een duidelijke op=op regel, waardoor je er snel bij moet zijn.

Tip: stofzuigers en wasmachines!

cyber monday stofzuigers coolblue

Waar Coolblue in verschilt met veel andere webshops zijn de Cyber Monday deals voor producten als stofzuigers en wasmachines. Dit is aanzienlijk meer dan bijvoorbeeld bol.com. Mocht je op zoek zijn naar een stofzuiger, dan ontdek je ook op Alstu een onderzoek naar de beste steelstofzuiger en de beste zakloze stofzuiger.

Extra tips voor het vinden van goede Cyber Monday aanbiedingen

Graag sluit ik mijn artikel af met onmisbare tips voor het vinden van de écht goede aanbiedingen tijdens Cyber Monday. Allereerst: laat je niet gelijk verleiden door percentuele kortingen of schreeuwerige deals. Hoewel het allemaal erg interessant lijkt, kan er soms sprake zijn van minder korting dan je daadwerkelijk krijgt. Vaak communiceert een webshop namelijk de ‘adviesprijs' bij de aanbieding, terwijl je voor de actuele korting eigenlijk de ‘verkoopprijs' zou moeten bekijken. Dit kan zo al 20 euro schelen op een daadwerkelijke aanbiedingsprijs.

Daarbij kan het zinvol zijn om ook deze tips mee te nemen:

  • Neem je tijd tijdens het shoppen: soms kan het slim zijn om even een stapje terug te nemen. Hoe ‘lekker' die deal ook is, misschien is het product bij een andere shop wel nog goedkoper. Doe altijd even een rondje bij soortgelijke webshops.
  • Kijk juist naar de exclusiviteit van de deals: op de redactie hadden we het over ‘wat nou eigenlijk een aanbieding de beste maakt'. Onze conclusie: niet de prijs, maar de exclusiviteit van de deal. Is een Playstation 4 nooit in de aanbieding, maar nu wel? Dan is het een goede deal!
  • Denk vooruit: probeer tijdens Cyber Monday ook een beetje in de toekomst te kijken. Denk je op kort termijn een nieuwe magnetron of een home cinema speakerset aan te schaffen? Dan kan het slim zijn om dit beter nu aan te schaffen, dan tijdens de dure decemberdagen waar de artikelen weer tegen de reguliere prijs aangeboden worden.

Zelf beste Cyber Monday aanbiedingen gespot?

We bouwen vanaf nu een Cyber Monday dossier op, ons eerste onderzoek is al een feit: de beste Google Nest Cyber Monday aanbiedingen. Als we nog meer nieuwe shops tegenkom of specifieke deals, dan houden we je hiervan op de hoogte. Ben jij zelf een interessante Cyber Monday aanbieding tegengekomen? Stuur ons dan gerust een berichtje, zodat we samen dit artikel zo compleet mogelijk maken, of reageer hier onder.

Ontdek meer
CadeausElektronicaHobby

De beste spelcomputer

CadeausElektronica

Kerstverlichting slim maken? Onze tips!

ElektronicaKeuken & Eten

De Beste Grillplaat

ElektronicaHuis & Tuin

De Beste Accuboormachine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *