Alstu! We hebben het beste voor je uitgezocht.

Blog

De Beste Cyber Monday Aanbiedingen

cyber monday aanbiedingen

Laatste update:

Hoewel Black Friday nog maar net achter de rug is, richten we onze pijlen nu op Cyber Monday. Op deze maandag kun je veel korting scoren op allerlei artikelen. Eigenlijk is het gewoon een verlenging van Black Friday: een extra dag met veel aanbiedingen. Vanwege het feit dat honderden webshops schreeuwen met korting en allen beweren de beste Cyber Monday aanbiedingen te hebben, heb ik besloten om wat overzicht te bieden in deze online-jungle.

Waar vind je Cyber Monday aanbiedingen?

Tijdens mijn zoektocht werd al snel één ding duidelijk: veel webshops communiceren niet daadwerkelijk Cyber Monday deals te hebben. Toch kun je bij deze webshops wél aanbiedingen scoren, gezien de Black Friday acties vaak tot en met 2 december geldig zijn. Dit ontdek ik met name bij de grotere webshops als Bol.com (deze communiceert het wel als Cyber Weekend), Mediamarkt en Coolblue.

cyber weekend bij bol.com

Bij Bol.com is er Cyber Weekend, waar je met name korting op elektronica kunt scoren.

Cyber Weekend bij Bol.com

Bij Bol.com is er Cyber Weekend. Waar de webshop vorige week elke dag nieuwe deals online plaatste (elke dag een andere productcategorie) zijn met Cyber Monday wel alle deals te zien. Zoals je in bovenstaande foto kunt zien, zijn de deals met name gericht op elektronische apparaten. Met name aanbiedingen voor de volgende producten springen daar tussenuit:

  • Laptops (Tip: check hier ons onderzoek naar de beste Chromebook)
  • Smartwatches
  • Koptelefoons
  • Smart TV's
  • Speakers
  • Wasmachines

Ook voor je smart home kun je veel aanbiedingen ontdekken: zo is een Google Home speaker nu slechts € 64,-. Ik raad je aan om ook ons onderzoek naar de beste smart home producten te checken. Pure win-win: de beste smart home producten voor de beste Cyber Monday aanbiedingen!

cyber monday mediamarkt

Tot en met maandag korting bij Mediamarkt

Een ander opvallende webshop met veel Cyber Monday aanbiedingen is Mediamarkt. Hoewel hier helemaal niet gerept wordt over Cyber Monday, laat de tot en met datum anders zien. Hier wordt duidelijk gecommuniceerd tot en met maandag 2 december, dé dag van Cyber Monday. Bij Mediamarkt zijn er meer dan 250 artikelen met hoge korting te krijgen. Echter valt het mij op dat veel deals nagenoeg overeenkomen met zowel Bol.com als Coolblue.

Coolblue: veel korting op elektronica

Ook bij Coolblue zijn de Cyber Monday aanbiedingen met name gericht op elektronica, wat natuurlijk niet gek is bij een shop als deze. Bij Coolblue wordt er ook (nog) geen woord gesproken over Cyber Monday, wat in mijn ogen toch wel opvallend is. Dit jaar koos de glimlachmakende-webshop voor een andere strategie dan de jaren ervoor: ‘Beginbaas' Pieter Zwart kondigde vorige week maandag aan al starten met de Black Friday aanbiedingen. Volgens de shop zorgt dit onder andere voor minder logistieke problemen. Wel geldt er een duidelijke op=op regel, waardoor je er snel bij moet zijn. In mijn zoektocht blijkt echter dat er nog niet echt veel producten uitverkocht zijn.

Tip: stofzuigers en wasmachines!

cyber monday stofzuigers coolblue

Waar Coolblue in verschilt met veel andere webshops zijn de Cyber Monday deals voor producten als stofzuigers en wasmachines. Dit is aanzienlijk meer dan bijvoorbeeld Bol.com. Mocht je op zoek zijn naar een stofzuiger, dan ontdek je ook op Alstu een onderzoek naar de beste steelstofzuiger en de beste zakloze stofzuiger.

Extra tips voor het vinden van goede Cyber Monday aanbiedingen

Graag sluit ik mijn artikel af met onmisbare tips voor het vinden van de écht goede aanbiedingen tijdens Cyber Monday. Allereerst: laat je niet gelijk verleiden door percentuele kortingen of schreeuwerige deals. Hoewel het allemaal erg interessant lijkt, kan er soms sprake zijn van minder korting dan je daadwerkelijk krijgt. Vaak communiceert een webshop namelijk de ‘adviesprijs' bij de aanbieding, terwijl je voor de actuele korting eigenlijk de ‘verkoopprijs' zou moeten bekijken. Dit kan zo al 20 euro schelen op een daadwerkelijke aanbiedingsprijs.

Daarbij kan het zinvol zijn om ook deze tips mee te nemen:

  • Neem je tijd tijdens het shoppen: soms kan het slim zijn om even een stapje terug te nemen. Hoe ‘lekker' die deal ook is, misschien is het product bij een andere shop wel nog goedkoper. Doe altijd even een rondje bij soortgelijke webshops.
  • Kijk juist naar de exclusiviteit van de deals: op de redactie hadden we het over ‘wat nou eigenlijk een aanbieding de beste maakt'. Onze conclusie: niet de prijs, maar de exclusiviteit van de deal. Is een Playstation 4 nooit in de aanbieding, maar nu wel? Dan is het een goede deal!
  • Denk vooruit: probeer tijdens Cyber Monday ook een beetje in de toekomst te kijken. Denk je op kort termijn een nieuwe magnetron of een home cinema speakerset aan te schaffen? Dan kan het slim zijn om dit beter nu aan te schaffen, dan tijdens de dure decemberdagen waar de artikelen weer tegen de reguliere prijs aangeboden worden.

Zelf beste Cyber Monday aanbiedingen gespot?

De hele maandag zal ik dit artikel up to date houden. Ook bouwen we vanaf nu een Cyber Monday dossier op, ons eerste onderzoek is al een feit: de beste Google Nest Cyber Monday aanbiedingen. Als ik nog meer nieuwe shops tegenkom of specifieke deals, dan houdt je hiervan op de hoogte. Ben jij zelf een interessante Cyber Monday aanbieding tegengekomen? Stuur me dan gerust een berichtje, zodat we samen dit artikel zo compleet mogelijk maken!

Ontdek meer
Blog

Waarom een creditcard? De belangrijkste redenen!

Blog

Kerstverlichting slim maken? Onze tips!

Blog

Muffe Geur uit Kledingkast Verwijderen

Blog

Smart Home Producten onder de 50 euro

Altijd up to date?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *