ElektronicaGeld

De Beste Google Nest Cyber Monday Aanbiedingen

google nest cyber monday aanbiedingen

Laatste update op: 23 juni 2022 Tijdens Cyber Monday kun je veel korting scoren op elektronische apparaten. Met name op het gebied van smart home producten – waarmee je je huis slimmer kunt maken – springen er met kop en schouders tussen uit. Van slimme deurbellen tot slimme beveiligingscamera's voor buiten: je ontdekt ze in de aanbieding tijdens Cyber Monday. Als je op zoek bent naar de beste deals voor Google Nest apparaten, heb ik goed nieuws voor je. We zijn het hele weekend op zoek gegaan naar de beste Google Nest Cyber Monday aanbiedingen en zetten ze in dit artikel op een rij!

Google Nest Mini aanbiedingen

google nest mini aanbiedingen

In een smart home is een smart speaker een van de onmisbare smart home gadgets. Een goed voorbeeld van zo'n slimme luidspreker is de Google Nest Mini, voorheen beter bekend als de Google Home Mini. Deze nieuwere variant is een upgrade van de Google Home Mini: hij is voorzien van een betere bedieningsmogelijkheid en maakt het mogelijk om de smart speaker op te hangen aan de muur.

Tijdens Cyber Monday kun je flink besparen op je aankoop:

Voor een prijs van slechts € 33,- scoor je de Nest Mini nu bij bol.com. De reguliere verkoopprijs van deze kleine smart speaker is € 59,-. Je bespaart dus direct € 26,- op je aankoop.

Google Nest Hello aanbiedingen

De Google Nest Hello is een slimme deurbel, voorzien van een scherpe camera. In ons eerdere onderzoek naar de beste slimme deurbel, kwam ook de Nest Hello goed uit de bus. Wel hierbij de opmerking dat je een abonnement nodig hebt om er optimaal van te kunnen genieten, waaronder functies als het instellen van activiteitenzones.

Met een adviesprijs van € 297,- is het zeker geen goedkope slimme deurbel. Gelukkig kun je tijdens Cyber Monday bij bol.com genieten van € 50,- korting: je scoort de Google Nest Hello voor € 179,-.

Noot: al tijdens het onderzoek bleek dat deze slimme deurbellen als warme broodjes over de online toonbank vlogen. Bij de shops die ze in de aanbieding hadden voor deze prijs (bol.com, Mediamarkt en Coolblue) zijn ze allemaal online uitverkocht behalve bij Coolblue. De kans is groot dat dit product ook snel uitverkocht zal zijn.

Google Nest Hub aanbiedingen

google nest hub aanbiedingen

De Google Nest Hub is eigenlijk een uitgeklede smart speaker: een slimme luidspreker voorzien van een display. Dankzij het display kun je niet alleen informatie te horen krijgen, maar kun je hier ook naar kijken. Dit kan erg handig zijn in de keuken: op die manier kun je tijdens het koken vragen hoe iets gemaakt wordt en gelijk meekijken. Of wat dacht je van het kijken van YouTube video's of het afspelen je foto's van Google Photo's?

De Google Nest Hub scoor je nu tijdens Cyber Monday bij bol.com voor slechts € 89,-. Let op: hoewel veel webshops de adviesprijs van € 149,- communiceren bij de van-prijs, wordt hij doorgaans aangeboden voor € 129,- als reguliere verkoopprijs. Ondanks dit gegeven, is er alsnog sprake van een mooie korting van € 40,-.

Op dit moment is de Google Nest Hub ook bij Coolblue in de aanbieding. Deze Cyber Monday aanbieding is wel € 10,- minder aantrekkelijk dan die van bol.com, maar kan interessant zijn als de voorraad bij Bol.com er doorheen vliegt (wat we verwachten).

Google Nest Learning Thermostat aanbiedingen

google nest thermostat aanbiedingen

Altijd thuiskomen met de gewenste temperatuur? Dan zit je goed met de Google Nest Learning Thermostat. Deze slimme thermostaat kwam in ons onderzoek naar de beste slimme thermostaat van dit moment als beste uit de test. Niet gek: met functionaliteiten als geofencing onder de motorkap behaal je niet alleen een voordeel op het gemak, maar ook op energiebesparing. Daarbij is het in onze ogen ook een van de mooiste thermostaten op dit moment (met name deze koperkleurige variant).

Bij Bol.com hebben we de beste Google Nest Cyber Monday aanbiedingen gevonden voor deze slimme thermostaat. Voor € 189,- haal je de thermostaat in huis. Je hebt hierbij keuze uit een witte, zwarte of een zilveren. Opvallend genoeg is de koperkleurige variant niet in de aanbieding…:(

Hoe kun je Google Nest aanbiedingen vinden tijdens Cyber Monday?

Het vinden van Cyber Monday aanbiedingen is geen kunst: negen van de tien webshops die je bezoekt promoten de speciale pagina vaak via hun homepage met grote – schreeuwerige – banners. Het is echter altijd wel goed om te letten op de échte korting die je daadwerkelijk pakt met een Cyber Monday aanbieding. Zoals ik daarnet al aangaf, blijkt dat bijvoorbeeld veel webshops bij de Google Nest Hub de adviesprijs van €149,- communiceren bij de van prijs. Dit is eigenlijk niet eerlijk: de verkoopprijs is regulier €129,-, waardoor je aanbieding €20,- minder voordelig is dan normaal. Gelukkig heb ik – met name dankzij mijn opgedane kennis via Smarthomeweb.nl – een overzicht gemaakt met de standaard verkoopprijzen van de Google Nest apparaten:

  • Google Nest Hub: €129,-
  • Google Nest Mini:  €59,-
  • Google Nest Hello: €279,-
  • Google Nest Thermostat: €249,-

Waarom Google Nest voor je smart home interessant kan zijn

Bij Alstu zijn we 100% onafhankelijk. Daarom zal ik je ook promotie-woordje doen voor Google Nest, maar wil ik je wel objectief laten zien waarom Google Nest interessant zou kunnen zijn voor je slimme woning. Ik zet wat feiten van dit smart home systeem op een rij:

  • De apparaten kunnen in veel gevallen gekoppeld worden met andere (grote) smart home merken
  • Google Nest speakers en displays hebben de Nederlandssprekende Google Assistant aan boord
  • Handleidingen en ondersteuning zijn allemaal in het Nederlands

Echter zijn er ook wat zaken waar je met Google Nest apparaten rekening moet houden:

  • Je moet goed letten op wat je deelt met Google met de verschillende apparaten
  • Bij slimme deurbel Nest Hello kun je pas optimaal gebruik maken van de functies met een abonnement
  • Het zijn in sommige gevallen niet de goedkoopste smart home producten

We hopen dat je met dit artikel profiteert van de beste Google Nest Cyber Monday aanbiedingen, om daarmee te besparen met het slimmer maken van je woning. Wil je meer te weten komen over apparaten met de spraakassistent van Google? Eerder deden we onderzoek naar de beste smart speaker met Google Assistant, een must-read. Alstu!

Ontdek meer
CadeausElektronicaHobby

De beste spelcomputer

CadeausElektronica

Kerstverlichting slim maken? Onze tips!

ElektronicaKeuken & Eten

De Beste Grillplaat

ElektronicaHuis & Tuin

De Beste Accuboormachine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *